Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Vratite se na posao sa savršenim vidom, ali bez naočala i leća

bez naočalaU narodu se za osobe koje dobro vide kaže da imaju “oko sokolovo”. Nekada je možda bilo nezamislivo da bi “oko sokolovo” mogao imati netko tko nosi naočale ili kontaktne leće. Međutim, danas, u 21. stoljeću uz dijagnostiku Contoura Vision je to itekako moguće. 🙂

Contoura Vision je trenutačno u svijetu najpreciznija dijagnostika za lasersko skidanje dioptrije. Služi za savršeno precizno mjerenje nepravilnosti na površini rožnice. Contoura Vision skenira rožnicu na čak 22.000 točaka. Na taj način omogućava uvid u apsolutno sve nepravilnosti rožnice, a u oftalmologiji se takve nepravilnosti nazivaju aberacije višeg i niže reda.

Zašto je određivanje nepravilnosti na površini rožnice iznimno bitno za osobe koje se žele riješiti naočala pomoću laserskog skidanja dioptrije?

Ukoliko osoba ima nepravilnosti na površini rožnice, laserskim ispravljanjem nepravilnosti koje je Contoura Vision zabilježila, osobi je omogućeno da vidi bolje i oštrije nego je to ikada mogla s naočalama i kontaktnim lećama prije operacije.

Inače sam zahvat laserskog skidanja dioptrije je rutinski medicinski zahvat. Obavlja se u kapljičnoj anesteziji i traje svega 10 minuta po oku. Oporavak je vrlo brz, ovisno o odabranoj metodi. Kako biste mogli pristupiti ovakvom zahvatu, morate biti stariji od 18 godina i imati stabilnu dioptriju najmanje godinu dana. Međutim, potrebno je prvo obaviti detaljan pregled kako bi liječnik, specijalist oftalmolog mogao obaviti sva mjerenja te vam na koncu predložiti odgovarajuću metodu uklanjanja dioptrije.

Poliklinika Bilić Vision je oftalmološka Poliklinika u Zagrebu koja se bavi laserskim skidanjem dioptrije već više od 12 godina i ima preko 12.000 zadovoljnih pacijenata koji su se zauvijek riješili nošenja naočala i kontaktnih leća operacijom u Bilić Visionu. Riješite se naočala zauvijek i nosite ih eventualno kao modni dodatak kada vi to želite, a ne zato jer bez njih ne vidite! U Bilić Visionu obavite sve pretrage za lasersko skidanje dioptrije, kao i prijeoperacijska mjerenja na tehnologiji Contoura Vision. Cijena pregleda inače iznosi 750kn, ali do 30.09. navedeni pregled možete obaviti po cijeni od 250kn. Rezervirajte termin pozivom na broj 01/4678-444 ili online klikom na link: Naručivanje na pregled.

Send to WhatsApp Send to Viber

Prethodni postovi

Tagovi

Prikaži sve tagove

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Google+
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter