Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Stariji ste od 40 godina i želite se riješiti naočala?

Imate 40 ili više godina i nosite naočale koje vam smetaju i želite ih se riješiti? Postoji nekoliko opcija koje bi vam mogle pomoći da riješite svoj problem. Prvenstveno je potrebno obaviti detaljan pregled očiju kako bi vam liječnik, specijalist oftalmologije, mogao sugerirati koji je najbolji, najbezbolniji i cjenovno najprihvatljiviji način da se jednom zauvijek riješite naočala i na taj način zadržite kvalitetu života.

Nakon ovakvog pregleda pacijent saznaje koji od sljedećih načina je idealan za njega da se riješi naočala: lasersko skidanje dioptrije, uklanjanje velikih dioptrija ugradnjom leće u oko ili ugradnja multifokalne intraokularne leće.

U Poliklinici Bilić Vision imamo veliko iskustvo u rješavanju svih grešaka vida, a pogotovo izvrsni rezultati se postižu modernim laserskim operacijskim tehnikama. Naručite se na detaljan očni pregled za rješavanje naočala koji je snižen sa 750 na samo 250kn do 31.8.2018. Iskoristite priliku i rezervirajte termin pregleda po akcijskoj cijeni. Osim što će vas pregledati specijalisti oftalmologije s dugogodišnjim iskustvom, moći ćete im postaviti sva dodatna pitanja zbog kojih ste u nedoumici oko rješavanja naočala.

Nazovite na 01/4678 444 ili nam ostavite svoje podatke i mi ćemo nazvati vas. Također, od sada se možete naručiti na pregled ili jednostavno pitati više informacija putem WhatsApp-a ili Viber-a na broj 099/2164-563.

Send to WhatsApp Send to Viber

Prethodni postovi

Tagovi

Prikaži sve tagove

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Google+
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter